Mint minden weboldal, a fonalnagyker.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “OK” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. OK
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

CÉGBEMUTATÓ

Vállalkozásunk alapítását a rövidáru kiskereskedelemben eltöltött öt év tapasztalatára alapozva 2007-ben indítottuk, családi vállalkozásként. A megváltozott gazdasági körülményekben, a válság okozta hatások ellenére dinamikusan fejlődünk, növekedünk.

Ezt elsősorban partnereink bizalmának köszönhetjük, valamint annak, hogy a tevékenységi körünkön belül, folyamatosan bővülő szolgáltatásinkkal, szakértelmünkkel, ügyfélközpontúságunkkal törekszünk meglévő és új partnereink igényeit teljes mértékben kielégíteni.

Három szempontot tartunk folyamatosan szem előtt a megbízhatóságot, a minőséget, és a rugalmasságot.

A megrendeléseket a legtöbb esetben azonnal tudjuk teljesíteni. Egyéb esetekben a megbeszélt határidőre szállítunk.

A minőségre a garanciát a partnercégeink biztosítják, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az általuk gyártott termékek területén, és folyamatosan fejlődnek és fejlesztenek a piac változásait, igényeit és kihívásait figyelembe véve.

A holland PIXELHOBBY, a PRYM német rövidáru, az ALIZE kötőfonal gyártó cégek közvetlen beszállítóiként vagyunk jelen a magyar piacon.

A vevőink igényeihez igazodva alakítjuk ki raktárkészletünket és a lehetőségeinken belül egyedi igényeket is figyelembe veszünk.

Meglévő és leendő partnereinknek az elkövetkezendő években is további jó és sikeres együttműködést kívánunk.

Várjuk megrendeléseiket, észrevételeiket!

Oriana Kreatív Kft. csapata

Top termékek
979 Ft (771 Ft + ÁFA)
5.355 Ft (4.217 Ft + ÁFA)
385 Ft (303 Ft + ÁFA)